موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

تاکسی‌ها کرایه‌ها را تغییر می دهند؟

تاکسی‌ها کرایه‌ها را تغییر می دهند؟ قنادان گفت: بهای تمام شده حمل و نقل را برای تعیین نرخ تاکسی ها محاسبه خواهیم کرد اما تا قبل از آن تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 15
کد خبر: ۲۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در پاسخ به سوالی درباره احتمال افزایش قیمت کرایه تاکسی به دلیل افزایش شب گذشته قیمت بنزین گفت: تا قبل از این که اعلام رسمی و تعیین نرخ و تصویب نرخ اتفاق نیافتد ما تغییر نرخ نخواهیم داشت و تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.

 

قنادان توضیح داد: اساسا اعلام نرخ تابع قیمت تمام‌شده است یعنی بر اساس قیمت تمام شده حمل و نقل است که ما تصمیم می‌گیریم نرخ چقدر باشد. اما در نرخ کرایه‌ای که در سال ۹۸ مصوب شد صراحتا، هم در متن مصوبه و هم در تاییدیه فرمانداری آمده که تغییر نرخ شامل افزایش حامل‌های انرژی و بنزین نیست.

 

 

وی ادامه داد: معمولا همکاران ما بررسی می کنند که آیا تغییرات بهای تمام شده برای نرخ پایه حمل مسافر اتفاق افتاده یا نه. بعد از این که این کار کارشناسی انجام شود که آیا تغییر خاصی وجود داشته یا نه، بعد از آن لایحه آماده می شود و احیانا برای سیر مراحل قانونی در شورا و باقی مراحل در دستور کار قرار می‌گیرد. اما تا قبل از این که اعلام رسمی موضع‌گیری ما و تعیین نرخ و تصویب نرخ اتفاق بیافتد تا قبل از این ما تغییر نرخ نخواهیم داشت و تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.

 

قنادان با اعلام این که حتما ما بهای تمام شده حمل و نقل برای تاکسیرانان را محاسبه خواهیم کرد گفت:‌ البته برای تاکسی ها سهمیه‌ای در نظر گرفته شده که تلاش شده بهای تمام شده ثابت بماند ولی فکر می کنم باز هم نیازمند بازنگری باشیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار